စာမ်ားကို ျမန္မာ အကၡရာျဖင္႔ရွာေဖြရန္* အမ်ားအက်ိဳးျပဳျခင္းျဖင့္ေပ်ာ္ရႊင္မွုရပါေစ...။ (မည္သူမဆို မွ်ေ၀ယူနိုင္ပါသည္- ေရႊအိမ္စည္)

ပင္မစာမ်က္ႏွာ

ဗဟုသုတ

ဘုရားသမိုင္း

တရားဒါန

ပညာေရး

က်န္းမာေရး

နည္းပညာ

ကဗ်ာမ်ား

စီးပြား/စီမံ

ဘေလာ့ပိုစ္မ်ား

ဟင္းခ်က္နည္း

ထူးျခားဆန္းျပား

mp3 သီခ်င္းမ်ား

ဟာသလြင္ၿပင္


စာမ်ားကို ျမန္မာ အကၡရာျဖင္႔ရွာေဖြရန

Thursday, 24 April 2014

အသားႏွင့္ ငါး

အသားႏွင့္ ငါး
▬▬▬▬▬
ေလ့လာမႈတစ္ရပ္အရ ျပဳျပင္ထားမႈ မရွိတဲ့ အနီေရာင္အသားကို ေန႔စဥ္စားတာေၾကာင့္ အရြယ္မတိုင္ခင္ ေသဆံုးႏိုင္ေျခ ၁၃ ရာခိုင္ႏႈန္း ျမင့္တက္ၿပီး ျပဳျပင္ထားတဲ့ အနီေရာင္အသား (ဝက္ေပါင္ေျခာက္၊ ဝက္အူေခ်ာင္း၊ အမဲေျခာက္) ကို စားတာေၾကာင့္ အရြယ္မတိုင္ခင္ ေသဆံုးႏိုင္ေျခ ၂၀ ရာခိုင္ႏႈန္း ျမင့္တက္မႈ ရွိေၾကာင္း သိရပါတယ္။ အနီေရာင္ အသားအစား ငါးကို အစားထိုးစားတာေၾကာင့္ အရြယ္မတိုင္ခင္ ေသဆံုးႏိုင္ေျခကို ၇ ရာခိုင္ႏႈန္း ေလ်ာ့က်ေစေၾကာင္း၊ အနီေရာင္အသားအစား အခြံမာတဲ့ အေစ့အဆန္ကို အစားထိုး စားေပးမယ္ဆိုရင္ အရြယ္မတိုင္ခင္ ေသဆံုးႏိုင္ေျခကို ၁၉ ရာခိုင္ႏႈန္း ေလ်ာ့က်ေစေၾကာင္းနဲ႔ ပဲအမ်ဳိးမ်ဳိးကို အစားထိုး စားေပးမယ္ဆိုပါမူ အရြယ္မတိုင္ခင္ ေသဆံုးႏိုင္ေျခကို ၁၀ ရာခိုင္ႏႈန္း ေလ်ာ့က်ေစေၾကာင္း သိရပါတယ္။

0 comments:

Post a Comment

.•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙အေၾကာင္းအမ်ိဳးေၾကာင့္ဆက္သြယ္လိုလွ်င္.•°*”˜˙·٠•●♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥●•٠·˙

foxyform