အသားႏွင့္ ငါး
▬▬▬▬▬
ေလ့လာမႈတစ္ရပ္အရ ျပဳျပင္ထားမႈ မရွိတဲ့ အနီေရာင္အသားကို ေန႔စဥ္စားတာေၾကာင့္ အရြယ္မတိုင္ခင္ ေသဆံုးႏိုင္ေျခ ၁၃ ရာခိုင္ႏႈန္း ျမင့္တက္ၿပီး ျပဳျပင္ထားတဲ့ အနီေရာင္အသား (ဝက္ေပါင္ေျခာက္၊ ဝက္အူေခ်ာင္း၊ အမဲေျခာက္) ကို စားတာေၾကာင့္ အရြယ္မတိုင္ခင္ ေသဆံုးႏိုင္ေျခ ၂၀ ရာခိုင္ႏႈန္း ျမင့္တက္မႈ ရွိေၾကာင္း သိရပါတယ္။ အနီေရာင္ အသားအစား ငါးကို အစားထိုးစားတာေၾကာင့္ အရြယ္မတိုင္ခင္ ေသဆံုးႏိုင္ေျခကို ၇ ရာခိုင္ႏႈန္း ေလ်ာ့က်ေစေၾကာင္း၊ အနီေရာင္အသားအစား အခြံမာတဲ့ အေစ့အဆန္ကို အစားထိုး စားေပးမယ္ဆိုရင္ အရြယ္မတိုင္ခင္ ေသဆံုးႏိုင္ေျခကို ၁၉ ရာခိုင္ႏႈန္း ေလ်ာ့က်ေစေၾကာင္းနဲ႔ ပဲအမ်ဳိးမ်ဳိးကို အစားထိုး စားေပးမယ္ဆိုပါမူ အရြယ္မတိုင္ခင္ ေသဆံုးႏိုင္ေျခကို ၁၀ ရာခိုင္ႏႈန္း ေလ်ာ့က်ေစေၾကာင္း သိရပါတယ္။
▬▬▬▬▬
ေလ့လာမႈတစ္ရပ္အရ ျပဳျပင္ထားမႈ မရွိတဲ့ အနီေရာင္အသားကို ေန႔စဥ္စားတာေၾကာင့္ အရြယ္မတိုင္ခင္ ေသဆံုးႏိုင္ေျခ ၁၃ ရာခိုင္ႏႈန္း ျမင့္တက္ၿပီး ျပဳျပင္ထားတဲ့ အနီေရာင္အသား (ဝက္ေပါင္ေျခာက္၊ ဝက္အူေခ်ာင္း၊ အမဲေျခာက္) ကို စားတာေၾကာင့္ အရြယ္မတိုင္ခင္ ေသဆံုးႏိုင္ေျခ ၂၀ ရာခိုင္ႏႈန္း ျမင့္တက္မႈ ရွိေၾကာင္း သိရပါတယ္။ အနီေရာင္ အသားအစား ငါးကို အစားထိုးစားတာေၾကာင့္ အရြယ္မတိုင္ခင္ ေသဆံုးႏိုင္ေျခကို ၇ ရာခိုင္ႏႈန္း ေလ်ာ့က်ေစေၾကာင္း၊ အနီေရာင္အသားအစား အခြံမာတဲ့ အေစ့အဆန္ကို အစားထိုး စားေပးမယ္ဆိုရင္ အရြယ္မတိုင္ခင္ ေသဆံုးႏိုင္ေျခကို ၁၉ ရာခိုင္ႏႈန္း ေလ်ာ့က်ေစေၾကာင္းနဲ႔ ပဲအမ်ဳိးမ်ဳိးကို အစားထိုး စားေပးမယ္ဆိုပါမူ အရြယ္မတိုင္ခင္ ေသဆံုးႏိုင္ေျခကို ၁၀ ရာခိုင္ႏႈန္း ေလ်ာ့က်ေစေၾကာင္း သိရပါတယ္။
0 comments:
Post a Comment