ထန္းသီးမုန္ ့
ျပဳလုပ္ပံု အဆင့္ဆင့္
-
ဆန္ကို စင္ၾကယ္စြာ ေဆးၿပီးေထာင္းပါ။ ဆန္ခါခ်ေပးပါ။ ဆန္ခါခ် ထားထားေသာ
ဆန္မႈန္႔မ်ားထဲသို႕ ထန္းသီမွည္႔မ်ား အခြံႏႊာၿပီး အႏွစ္ကိုဆန္ခါႏွင့္
တိုက္ခ်ပါ။
-
သၾကား၊ ဆားတို႔ကိုေရာထည္႔ၿပီး သမေအာင္ နယ္ေပးပါ။ နယ္ၿပီး လွ်င္မုန္႔မ်ား ပြလာေစရန္ (၄) နာရီခန္႔ ပိတ္စႏွင့္ ဖံုးထားေပးပါ။
-
ေရေႏြးအိုးတြင္ စေလာင္းဖံုးၿပီး နာရီ၀က္ခန္႔ ေပါင္းပါ။ မုန္႔နပ္ေသာ အခါလိုအပ္သလို လွီးၿပီး အုန္းသီးမ်ားျဖဴး ျပီးစားသံုးႏိုင္ပါၿပီ။
လိုအပ္သည့္ ပစၥည္းမ်ား
- ငစိန္ဆန္ >> (၁) ျပည္
- ထန္းသီးမွည္႔ >> (၁) လံုး
- စားေဆာ္ဒါ >> (၄) ဇြန္း-လက္ဖက္ရည္ဇြန္း
- သၾကား >> (၆၀) က်ပ္သား
- အုန္းသီး >> (၂) လံုး
- ဆား >> သင့္ရံု
0 comments:
Post a Comment