ေကာက္ညွင္းဆန္တစ္ျပည္ကို ညက္ေအာင္ေထာင္းျပီးေရေႏြးနဲ႕
နယ္သားရေအာင္ ေပ်ာ့ေပ်ာင္းတဲ့အထိ နယ္ပါ ။သံဒယ္အိုးမွာ ေထာပတ္၂၀က်ပ္သား၊ဆီ၈၀က်ပ္သား(၁ း ၄)ကိုေရာခ်က္ပါ။
ဆီက်က္ရင္ အုန္းသီးကိုဂ်စ္ထိုးျပီးကြ်တ္ရြနီရဲေနေအာင္ေၾကာ္ပါ။
အုန္းသီးေၾကာ္ကိုဆယ္ထားျပီး ဆီ ၃ပံု၂ပံုခပ္ထားပါ။
က်န္တဲ့ဆီထဲကို နယ္ထားတဲ့မုန္႔ႏွစ္ေတြထည့္ျပီး
ဆီေပ်ာက္ေအာင္ သံေယာက္မနဲ႕ေမႊပါ။
ဆီေပ်ာက္သြားရင္ ဖယ္ထားတဲ့ဆီထဲက တစ္ၾကိမ္ကိုဆီ၁၀က်ပ္သားနႈန္း
ထည့္ေပးျပီး ဆီေပ်ာက္ေအာင္ေမႊပါ။
ဆီအားလံုးကုန္ရင္သၾကား၁ပိႆ ာခြဲံကို
မုန္႔ႏွစ္နဲ႕သၾကားပြင့္ေတြသမတဲ့အထိ ထိုးေပးပါ။
မုန္႔အေနေတာ္ျပီဆိုရင္ ဆီသုတ္ထားတဲ့အိုး၊ခြက္၊ဇလံုတို႔မွာထညိ့ပါ။
အေပၚကေန အုန္းသီးေၾကာ္ျဖဴး းျပီးစားပါ
Aunty Lawyer
မူရင္းလင့္ https://www.facebook.com/photo.php?fbid=329530013861135&set=gm.734192976625989&type=1
0 comments:
Post a Comment